Menu
soupstone favicon

Soup stone FAQ

Bestil take away til din dør, nyd et hjemmelavet måltid i vores hyggelige café eller fyld fryseren med lækre, sunde retter, som du selv kan gøre klar på få minutter.

levering
Dagligvare butikker, kiosker og benzinstationer kan med Soup Stones Grab n’ Go koncept tilbyde deres kunder sunde og lækre måltider som kan tages med hjem.
Hvad er Souping?
Hos Soup Stone tror vi på sund balanceret kost, som også smager godt. Vores supper kan anvendes som en del af en balanceret kost eller rense / diet. Normalt vil vi ikke reklame noget med ordet "diet", men supper er så fantastiske, at vi godt kan tillade os at gøre det. Om du vælger at bruge supper i din diet eller som et sundt suppliment til din kost, så har vi alt hvad du skal bruge. Hvis ikke, så spørg os endelig!
Hvorfor er jeres supper frosne?
Nedfrysning af vores supper lige efter madlavning betyder, at vi ikke behøver at tilføje andet for at forlænge suppens holdbarhed. Vi bruger aldrig kunstige indgredisner, stabilisatorer, konserveringsmidler, eller tilsætningsstoffer. Nedfrysning af vores supper gør også, at vi beholder suppens smag og kvalitet. Fra vores køkken til dit komfur, vil suppen smage ligesom vi vil have det - fantastisk. Endelig betyder nedfrysning af vores supper også, at det fjerne stress elementet fra levering og afhenting af supperne. Du behøver ikke at føle dig tvunget til at nyde din suppe med det samme eller smide den ud. Alle supper kan holde op til 6 måneder i din frøser.
Hvilke størrelser af supper kan købes i webshoppen?
Du vil modtage 1 portion, som er 480 g. Du kan anvende portionen som et måltid eller dele den op i 2 mindre portioner til forretter. 
Hvad er minimumsantallet for at kunne få maden leveret?
Du skal mindst bestille 6 supper for at kunne få maden leveret.
Skal jeg være hjemme når ordren leveres?
Suppen er frosent når de forlader vores restaurant og derfor behøver du ikke at være hjemme ved leveringen. Suppen kan sagtens stå ude indtil du er kommet hjem. Hvis suppen er begyndt tø op når du er hjemme, så er det intet problem. Du kan nemt ligge den i din fryser eller nyd suppen!
Hvordan opvarmer jeg suppen?
Organiseret person: Tag suppen ud af din fryser og lad den stå i dit køleskab natten før dagen, hvor du skal spise suppen, eller tag suppen ud af fyseren om morgen. Suppen er holdbar i 4 dage i indpakningen. Når du vil spise suppen, skal den stå over et komfur på lav varme. Rør suppen af og til indtil den er varm. Du kan også bruge mikrovnen og varme suppen op i 30 sekunders intervaller og rør suppen imellem intervallerne.

For resten af os: Er suppen staidg frosen? Held varm vand over suppen indtil du kan tag suppen ud af indpakningen og placere den i en gryde. Put låg på gryden over lav varme og rør suppen af og til, så den ikke sidder fast til gryden. Denne process kan tag alt fra 10 til 20 min.
Hvor kan jeg finde informationer om suppens næringsindhold?
For en mere detalieret informationsbeskrivelse af suppernes næringsindhold , bedes du finde de individuele sider for supperne. Vi anvender kun højkvalitet og naturlige ingredienser. Vi anvender aldrig konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.
crossmenu
da_DKDanish